Чіп-тюнінг Ford (Форд) у Львові

Домогтися більшої швидкості і динаміки розгону від вашого Ford запросто. Для цього достатньо звернутися до прихованих резервів його двигуна за допомогою чіп-тюнінгу.

Процедура допоможе:

  • поліпшити характеристики потужності;
  • підвищити показники динаміки;
  • знизити витрати пального.

Західна технологія чіп-тюнінгу Ford адаптує автомобіль під українські експлуатаційні умови. Атмосферний двигун, незалежно від трансмісії в рази поліпшить свої характеристики.

Чіп-тюнінг дизельного двигуна Ford

Після процедури чіп-тюнінгу американського автомобіля виміри на сервісі показують, що збільшення в кінських силах може досягати 15-20%. Солідна надбавка в 20-40 Нм крутного моменту, що на старті і до 2000 оборотів тотально змінює поведінку машини. При спокійній, автотрассовой їзді паливний витрата знижується до 10-15%. При тюнінгу дизельного Ford можливе замовлення супутніх послуг.

Чіп-тюнінг бензинового двигуна Ford

Тюнінг атмосферного варіанту мотора може додати до 10% потужності, турбінний до 25-30%. Регулювання турбонаддува виконується блоком управління. Після застосування тюнінг-програми руховий потенціал зростає за рахунок чого вирівнюється тяга. Машина рве і провокує натискати педаль газу. Чіп-тюнінг Ford дає можливість не помічати, як машина мчить вперед.

Фахівці СТО Львів, професійно виконують перепрограмування ЕБУ самих різних модифікацій «Форду». Якщо залишилися сумніви, досить одного дзвінка. Наші консультанти докладно дадуть відповідь на всі ваші запитання і здійснять запис на процедуру тюнінгу. Комплексний підхід програмістів і нескладна процедура чіп-тюнінгу Ford нашого автосервісу допоможуть домогтися максимального приросту потужності вашого залізного друга.

Наші майстри